Başkanın Mesajı

Geri Eklenme Tarihi : 10-02-2022

Değerli Ortaklarımız;

Sıkıntılarla dolu bir yılı daha geride bıraktık. 2021 yılı, Covid 19 Pandemisinin zirveye çıktığı, satın alma gücünün gitgide azaldığı, yılın son çeyreğinde ilaçlara erişimin zorlaştığı bir yıl oldu.

2022 yılına girmiş bulunuyoruz; insanların umutlarının yeşerdiği, refah seviyesinin bir önceki yıldan daha iyi olacağı, ilaçlara erişimde zorlukların olmayacağı bir yıl olması en büyük temennimiz.

Güney Ecza Kooperatifi olarak, 2022 yılında da ortaklarımıza kaliteli hizmet vermekle ilgili çok önemli adımlar atmaktayız. 2021 Ocak’ta Kayseri şubemizi, Temmuz’da Adana şubemizi ve Aralık’ta Antakya şubemizi açtık. Yeni şubelerimizle beraber 2022 yılında hizmet kalitemizi en üst seviyelere taşıyacağız.

En büyük amacımız pazar payımızı belli oran da yükseltmek eczacıya ilacı hızlı, eksiksiz ve mümkün olduğu kadar yüksek çeşitlilikle 12 ay boyunca kaliteli bir şekilde ulaştırmak. 31 Aralık itibari ile de bu düşüncemizi büyük oranda hayata geçirdiğimizi görebiliyoruz.

2022’de dikey büyüme hedefimizden taviz vermeden, ortağımızın Güney Ecza Kooperatifi ile yüksek aidiyetle çalışmasını sağlamak için yoğun mesai harcadık ve an itibari ile son on yıldaki en büyük büyümeyi gerçekleştirmeye çok yakın olduğumuzu rahatça görebiliyoruz. Bu hedefe ulaşabilmek için bu sene çalışma sistematiğimizde değişikliklere gittik. Yeni açtığımız şubelere yönetim kurulumuz, temsilcilerimiz, genel müdürümüz ve satış pazarlama direktörümüzle beraber ortaklarımızın eczanelerin de yüz yüze ziyaretlerde bulunduk. Bu çalışmalar sonucu gördük ki ortaklarımız birebir ziyaretlerden çok memnun kaldı ve bizleri yanlarında görmekten çok mutlu oldular. Bunun üzerine yeni açılan şubelerimizin dışındaki tüm illerimizde de aynı şekilde yüz yüze ziyaretlerimizi gerçekleştirdik ve şu ana kadar 1300 eczaneye ulaşmış bulunmaktayız. Ortaklarımızın göstermiş olduğu bu ilgi bizleri de çok mutlu ve motive etti. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımızı aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Bu ziyaretlerde yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen eczası odası başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine de ayrıca çok teşekkür ederiz.

Güney Ecza Kooperatifi olarak stratejimiz, şubelerimizin olduğu tüm illerden başlamak üzere pazar payımızı %30’ların üstüne taşımak. Ortaklarımız, Eczacı Odalarımız, Temsilcilerimiz ve İlaç Sanayimizin desteğiyle önümüzdeki birkaç yıl içerisinde bu hedefe emin adımlarla yürüyeceğimize yürekten inanıyorum.

2022 yılı Pandeminin sona erdiği, başta İlaç Fiyat Kararnamesi olmak üzere eczacı karlılıklarımızın hak ettiği oranlara geldiği bir dönem olması dileğiyle güzel ve sağlıklı bir yıl temenni ediyorum.

       Saygılarımla

    Ecz. Tarkan BİR

Yönetim Kurulu Başkanı

 

SS Güney Eczacıları Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi

Mesudiyet Mahallesi 112. Cadde No: 39 Akdeniz / MERSİN

0(324) 241 10 00

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

© gek.org.tr | Güney Ecza Kooperatifi Bilişim Sistemleri | Tüm Hakları Saklıdır

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

Facebook Instagram Linkedin X Youtube